Η Ξάνθη γιορτάζει και διασκεδάζει. Ανοίγει την αγκαλιά της για να δεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν αυτό το τριήμερο στην Όμορφη Πόλη, στην πόλη των χρωμάτων. Στο ευρύτερο πλαίσιο των Θρακιώτικων Λαογραφικών Εορτών, διοργανώνεται πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, συναυλιών & εκθέσεων αλλά και διασκέδαση, χορός και ξεφάντωμα. Τα μπαράκια οι ταβέρνες και τα καταστήματα της πόλης υποδέχονται στα όμορφα σοκάκια της Παλαιάς Πόλης  χιλιάδες κόσμο για ένα ξέφρενο γλέντι.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της ConceptsSecurity σας εύχετε όλους σας να περάσετε υπέροχα.

Εμείς με την σειρά μας, θα είμαστε στη θέση μας, για να παρέχουμε πρώτα απο όλα, οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί είτε σε εισκέπτη είτε σε Ξανθιώτη αυτές τις ημέρες. Σας εφιστούμε την προσοχή ειδικά στις νυχτερινές ώρες. Μην καταναλώνεται πολύ αλκοόλ, ασφαλίστε τα προσωπικά σας αντικείμενα (τηλέφωνα-πορτοφόλια) και ενημερώστε άμεσα όποιον υπάλληλο ασφαλείας της εταιρείας μας δείτε για πιθανό πρόβλημα. Η εταιρεία μας έχει 24ώρo κέντρο λήψης σημάτων και περίπολα όπου μπορούν να βοηθήσουν όποιον πολίτη έχει πρόβλημα.

Καλέστε την Αστυνομία για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας, η οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλέστε 100 απο οποιαδήποτε τηλέφωνο.

Καλέστε και την δική μας υπηρεσία μας αν χρειαστεί για να βοηθήσουμε.

Το τηλέφωνο του κέντρου μας είναι 2541073166.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ

ConceptsSecurity

——————————————————————————————————————————————————–

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This